top of page

De praktijk

Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond van mijn huis en is van alle gemakken voorzien. Vanuit de behandelstoel kijkt u uit over de tuin. Mijn behandelstoel is elektrisch verstelbaar om zo comfortabel mogelijk te zitten en volledig te ontspannen tijdens de behandeling.

In mijn praktijk werk ik met nattechniek. Nattechniek werkt hygiënisch omdat er geen stof vrij komt en de behandelde plek wordt gekoeld met waternevel.  

In mijn praktijk heb ik tevens een voetspiegel of podobaroscoop hiermee kan ik niet alleen standsafwijkingen aan de voet vaststellen maar ook drukplekken opsporen die bij diabetes kunnen lijden tot voetwonden. In overleg met u bepaal ik dan welke vervolgstappen er nodig zijn.

In mijn praktijk verkoop ik ook verzorgingsproducten van Hypogeen. Hypogeen staat voor de droge en gevoelige huid en is zonder parfum,kleurstoffen en/of huidbelastende conserveringsmiddelen. Door de uitgebalanceerde samenstelling met huideigen ingrediënten geeft het een toegevoegde waarde in de dagelijkse verzorging van onze huid,voeten en onderbenen.

Tevens ben ik leverancier van Wandelwol. Dit is een product dat helpt blaren en drukpunten aan de voeten te voorkomen.

bottom of page