Welkom bij

Pedicure Voor Jou

Medische voetzorg voor uw risicovoeten!

 

De praktijk is op dit moment vol!

 

 

Hoe ziet de praktijk eruit?

Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond van mijn huis en is van alle gemakken voorzien. Vanuit de behandelstoel kijkt u uit over de tuin. Mijn behandelstoel is elektrisch verstelbaar om zo comfortabel mogelijk te zitten en volledig te ontspannen tijdens de behandeling.

 

In mijn praktijk werk ik met nattechniek. Nattechniek werkt hygiënisch omdat er geen stof vrij komt en de behandelde plek wordt gekoeld met waternevel. 

 

 

In mijn praktijk verkoop ik ook verzorgingsproducten van Hypogeen. Hypogeen staat voor de droge en gevoelige huid en is zonder parfum, kleurstoffen en/of huidbelastende conserveringsmiddelen. 

 

Tevens ben ik verkooppunt van Wandelwol. Wandelwol voorkomt drukplekken en blaren.

 

 

Hoe staat het met Hygëne en Kwaliteit?

In mijn praktijk werk ik volgens "de code voor de voetverzorger". In de code wordt beschreven waaraan de medisch pedicure moet voldoen volgens de ARBO, Hygiëne en Milieuregels. Door Provoet, Procert en de HBA ben ik gecertificeerd voor het werken volgens de branchnorm hygiëne. Dit houdt in dat ik altijd werk met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten. Ook ga ik verantwoord om met het milieu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recente bijscholingen

Als vakkundig voetverzorger vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen. Door het volgen van cursussen, lezingen, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

De kwaliteit is voor de klant zichtbaar door lidmaatschap van de branchorganisatie Provoet en door de inschrijving in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). In dit register staan alleen pedicures die voldoen aan de eisen van het KRP en die daarnaast ook voldoende bijscholingen hebben gevolgd. Door inschrijving in het KRP is vergoeding door de zorgverzekeraars mogelijk.